Tässäpä on Wilhelmiina "Miina" Von Rosenberg.

008-normal.jpg

Hän on ollut serkkunsa Aina Margareta " Ammi" Von Rosenbergin ( jonka vaiheita seuraamme lähemmin tässä blogissa) vieraana Ammin vuokra yksiössä Ammin itsensä ollessa lomalla isovanhempiensa (Joista myös lisää myöhemmin) kanssa. Nyt Miina on kuitenkin saanut työtä toiselta paikkakunnalta ja alkaa pakkailla tavaroitaan muuttoa varten.Sohvan ja nojatuolin hän saa Ammin  kauniin oranssit ensi huone kaluiksi hankkimat,             

sohva1-normal.jpg010-normal.jpg

 

 

Koska Ammin uudet lempivärit ovat ruskean monet ja valkoisen muutamat sävyt joita hän haluaa kotiina laittaa.Uusin Ammin hankinnoista on valkea kirjahylly joka toistaiseksi ammottaa tyhjyyttään kunnes Ammi saa haettua kirjansa ja muut tavarat joita hän on säilyttänyt isovanhempiensa "huvilassa" muutaman kymmenen kilometrin päässä kaupungista.. Miina on ommellut Amille uudet ruskeat verhot olohuoneeseen ja siniset makuu soppeen kiitokseksi että sai tilanteen tulehduttua isovanhempien luona tulla asumaan Ammin asuntoon.

013-normal.jpg

Ammin koira Zorakin odottaa emäntäänsä kotiin vaikka on Zora Miinankin kanssa viihtynyt.

014-normal.jpg

Miinan ja Ammin ja isovanhempien edesottamuksista taas lisää toisen kerran.(kaikki kuvien tavarat itse tehtyjä avustajan kanssa)